Algemeen

Roelofsen Machineverhuur & Grondwerken BV is op het moment actief in alle takken van de Grond-, Water en Wegenbouw met een vaste bezetting van 13 personeelsleden en een aantal zaterdag- en vakantiewerkers. Daarnaast wordt veelvuldig personeel ingehuurd van diverse collega-bedrijven.

Ook zijn wij officieel leerbedrijf en hebben regelmatig stagelopers en leerlingen aan het werk. Dagelijks staan er gemiddeld 25 medewerkers klaar om voor de diverse opdrachtgevers het werk te verrichten. Een deel van het werk bestaat ook uit(onder)aanneming van kleine werken, waarvoor in 2002 de benodigde diploma’s zijn behaald. Sinds april 2009 hebben wij ons nieuwe bedrijfspand in gebruik genomen.

Wij kunnen nu met een gerust hart zeggen dat wij klaar zijn voor de toekomst en gaan met veel vertrouwen verder op de weg die wij zijn ingeslagen.

Certificering

Ons bedrijf is in 2006 VCA*-gecertificeerd.

In oktober 2010 hebben wij ons IMS-systeem uitgebreid met het ISO-9001 certificaat.

Op 20 maart 2014 is er certificeringsaudit geweest waarbij wij in bezit zijn gekomen van het Co2 Bewust Certificaat niveau 3.

Alle certificaten zijn te downloaden via onze website

Nieuws

Cursus het nieuwe draaien

Vandaag zijn de mannen te gast geweest bij Pon Equipment in Almere. Vanuit onze Co2 verplichtingen hebben zij daar de training Het Nieuwe Draaien gevolgd. Het ...

Meer nieuws