Algemeen

Roelofsen Machineverhuur & Grondwerken BV is op het moment actief in alle takken van de Grond-, Water en Wegenbouw met een vaste bezetting van 19 personeelsleden en een aantal zaterdag- en vakantiewerkers. Daarnaast wordt veelvuldig gewerkt met zzp’ers en personeel ingehuurd van diverse collega-bedrijven.

Ook zijn wij officieel leerbedrijf en hebben regelmatig stagelopers en leerlingen aan het werk. Dagelijks staan er gemiddeld 25 medewerkers klaar om voor de diverse opdrachtgevers het werk te verrichten. Een deel van het werk bestaat ook uit(onder)aanneming van kleine werken, waarvoor in 2002 de benodigde diploma’s zijn behaald. Sinds april 2009 hebben wij ons nieuwe bedrijfspand in gebruik genomen.

Wij kunnen nu met een gerust hart zeggen dat wij klaar zijn voor de toekomst en gaan met veel vertrouwen verder op de weg die wij zijn ingeslagen.

Certificering

Ons bedrijf is in 2006 VCA*-gecertificeerd. In oktober 2010 hebben wij ons IMS-systeem uitgebreid met het ISO-9001 certificaat.

Met ingang van maart 2014 hebben wij de eerste 3 treden van de Co2 Prestatieladder beklommen, en met succes! Ook hiervoor hebben wij het certificaat weten te behalen. Daar volgde in 2018 de volgende stap op naar trede 4 en in februari 2021 de stap naar trede 5 van de Co2-prestatieladder.

Alle certificaten zijn te downloaden via onze website

Nieuws

Certificaat niveau 5 CO2-Prestatieladder behaald

Wij zijn nu gecertificeerd voor prestatieladder niveau 5, waar wij zeer trots op zijn! De CO2-Prestatieladder is een instrument van Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden & Ondernemen ...

Meer nieuws