Geschiedenis

Op 15 april 1996 is Arjan Roelofsen onder de naam Loon- en Verhuurbedrijf A. Roelofsen gestart met zijn eenmanszaak. De beslissing om als zelfstandige verder te gaan kwam min of meer noodgedwongen. Na bijna 13 jaar bij één werkgever te hebben gewerkt was er daar voor hem geen plaats meer. In de begintijd werd er vanuit huis geopereerd, maar in 1998 verhuisden we naar een bedrijfspand op de huidige locatie in Zuidschermer.

Het echte werk kon beginnen. Het bedrijf kon nu groeien, een keuze die in 1999 leidde naar het in dienst nemen van personeel. De eerste werknemer was een feit. Al snel volgde ook het tweede en derde personeelslid. In 2001 werd er een klein loonbedrijf overgenomen. Dit bedrijf verrichtte voornamelijk onderhoudswerkzaamheden aan wegbermen en watergangen en is tot 2005 verder gegaan als Roelofsen Cultuurtechniek.

In 2007 is de rechtsvorm van de onderneming overgegaan van een VOF in een BV en is de naam veranderd in Roelofsen Machineverhuur & Grondwerken BV. Door de groei van het bedrijf moesten ook bepaalde risicos afgedekt worden en dat kan binnen de huidige structuur prima. In de afgelopen jaren is er flink geïnvesteerd in het machinepark, waardoor zowel het aantal machines als het aantal werknemers behoorlijk is toegenomen.

Nieuws

Certificaat niveau 5 CO2-Prestatieladder behaald

Wij zijn nu gecertificeerd voor prestatieladder niveau 5, waar wij zeer trots op zijn! De CO2-Prestatieladder is een instrument van Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden & Ondernemen ...

Meer nieuws