Overdrukunit

Voor het werk in vervuilde grond kunnen onze machine’s (rupskranen, mobiele kranen, trekkers en shovels) leveren met een overdruk unit en uiteraard met de benodigde filters.

Onze machinisten ondergaan jaarlijks een bodemsaneringskeuring klasse A.

 

Een overdruksysteem ook wel filteroverdruksysteem genoemd zorgt voor een schoon en veilig werkklimaat in de cabine van chauffeurs en machinisten.

Doordat de verontreinigde omgevingslucht via een filter/filterpakket (afhankelijk van de op de werkplek voorkomende verontreinigingen) gezuiverd wordt van schadelijke stoffen / aërsolen en dampen voordat deze via het aanwezige aircosysteem de cabine wordt ingevoerd.

De Arbowetgeving stelt ter bescherming van de werknemers hoge eisen aan de werktuigen die worden ingezet in een verontreinigde omgeving. Of het nu gaat om bodemsanering, sloopwerkzaamheden, compostering of afvalverwerking, het gebruik van een overdruksysteem is onmisbaar om de gezondheid van de werknemers zoveel mogelijk te kunnen beschermen.

Nieuws

Martin 12.5 jaar in dienst

Vandaag vieren wij het 12.5 jarig jubileum van Martin. Officieel is dit 28 juli maar ivm de vakantie gekozen om dit vandaag te vieren, extra ...

Meer nieuws