Composiet vlonders in Heereveen

Opdrachtgever: Zwart Infra

Uitvoering: 2020

Het plan ‘De Creek’ligt in de parkachtige woonwijk Skoatterwâld in Heereveen.

Het plan wordt grotendeels omsloten door een waterpartij (die straks verbreed wordt met 9 meter) met uitzicht op de groene “parkzone” gelegen tussen Skoatterwâld en de wijk het Oranjewoud.

De waterwoningen zijn langs de randen van het plangebied geplaatst, direct aan het water! Het bestaande slootje om het plangebied wordt verbreed met een leuke waterpartij. De vlonder en de veranda verlengen de woonkamer tot letterlijk aan het water.

Nieuws

Certificaat niveau 5 CO2-Prestatieladder behaald

Wij zijn nu gecertificeerd voor prestatieladder niveau 5, waar wij zeer trots op zijn! De CO2-Prestatieladder is een instrument van Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden & Ondernemen ...

Meer nieuws