Voetgangersbrug ‘Zwitserse brug”

Opdrachtgever: Landschap Noord-Holland

Uitvoering: 2011

Op de Overplaats, de buitenplaats naast speeltuin de Linnaeushof te Bennebroek hebben wij een voetgangersbrug van het type ´Zwitserse brug´geplaatst.

De Zwitserse Chaletstijl was op buitenplaatsen populair in de 19de eeuw, het Landschap brengt hiermee cultuurhistorische elementen terug.

De brug is in onze eigen werkplaats geprefabriceerd en vervolgens op locatie in elkaar gezet.

De schoren van de leuningen van de brug zijn gemaakt van sprokkelhout en het brugdek van gecertificeerd hardhout.

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws

Certificaat niveau 5 CO2-Prestatieladder behaald

Wij zijn nu gecertificeerd voor prestatieladder niveau 5, waar wij zeer trots op zijn! De CO2-Prestatieladder is een instrument van Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden & Ondernemen ...

Meer nieuws